yksityis- ja yritystunnit

PALAUTUMISVALMENNUS JA YKSITYISTUNNIT

Palautumisvalmennus. Tarjoan palautumisvalmennusta yksilöohjauksena. Kartoitamme lähtötilanteesi, stressikuorman ja sen lähteet, asetamme tavoitteen valmennukselle ja haemme ne askeleet, jotka vähitellen vievät sinut kohti tavoitettasi. Lähestymme asiaa ratkaisukeskeisesti ja käytämme apuna hengähdyshetkiä® harjoitteita, jotka sisältävät kehotietoisuutta lisääviä ja kehoa avaavia harjoitteita, hengitysharjoituksia ja mielen rauhoittamista ja keskittämistä. Yleensä valmennukseen on hyvä varata 4-5 kerran sarja ja tarvittaessa jokunen myöhempi seurantatapaaminen. Ensitapaaminen on yleensä 90 min ja seuraavat  kerrat 60-75 min.

Jooga. Jos tarvitset harjoitukseen henkilökohtaista opastusta tai aikatauluusi eivät sovi normaalit viikkotunnit tai kurssit, voit varata yksityistunnin. Tilaustunnin/kurssin voit pyytää myös useammalle asiakkaalle. Yksityistunti voi olla rauhallista, meditatiivista joogaa, dynaamista astangaan pohjautuvaa joogaa, mindfulness- tai iRest® harjoitteita tai TRE®-menetelmän yksilöohjaus. Jos epäröit, mikä sinulle sopisi, ota yhteyttä ja pohditaan yhdessä.

Ota yhteyttä, niin sovitaan sinulle sopiva aika valmennukseen tai joogatunnille.

YRITYKSILLE JA YHTEISÖILLE

Stressinhallinnan ja palautumisen avuksi. Tarjoan yrityksellenne tai yhteisöllenne  sopivan yhdistelmän teoriaa  ja käytäntöä palautumisen avuksi: esim. luennon stressin fysiologiasta, palautumisesta, hyvän unen apuneuvoista tai itsemyötätunnosta sekä käytännön harjoituksia esim. hengähdyshetkiä® harjoitteita, mindfulnesstuokion, iRest® meditaation tai sointukylvyn

Joogaa. Löydät kauttani niin henkilöstöliikuntaan sopivan dynaamisen, liikunnallisen astangan kuin lempeän, palauttavan ja rauhoittavan kehon- ja mielenhuollon joogan.

Ota yhteyttä, jos etsit yrityksellesi ohjelmaa hyvinvointipäivään tai tietoa tai harjoituksia palautumisen ja stressinhallinnan avuksi. Kerron mielelläni lisää.